Vanaf dinsdag 7 mei: blessurespreekuur

We trainen en spelen weer buiten. Dit betekent dat het blessurespreekuur weer van start gaat. Vanaf dinsdag 7 mei om precies te zijn.

Voor alle leden van velocitas houdt dit in dat er elke dinsdagavond een blessurespreekuur is van 18.45 uur tot 19.45 uur in onze kantine. Brechtje van Eijck zal het blessurespreekuur gaan verzorgen. Tijdens het spreekuur kan je vrijblijvend terecht om je blessure te laten beoordelen door de fysiotherapeut.

Het is mogelijk dat je verdere fysiotherapeutische behandeling nodig hebt, hiervoor kan je terecht bij fysiotherapie praktijk de Ommedijk. De kosten die gemaakt worden bij eventuele verdere behandeling zullen voor eigen rekening zijn. Wanneer je kiest voor verdere behandeling is de keuze van fysiotherapeut uiteraard vrij.

Wanneer je gebruik wilt maken van het spreekuur is het van belang dat je de praktijk opbelt om een afspraak te maken met Brechtje van Eijck. vermeld hierbij duidelijk dat je een afspraak wilt maken voor het blessurespreekuur van Velocitas, dit om verwarring en teleurstelling te voorkomen (vol=vol).

Contactgegevens Fysiotherapie Ommedijk

Telefoonnummer: 071 – 541 7069
Website http://www.fysiotherapieommedijk.nl
E-mail: info@fysiotherapieommedijk.nl