Vanaf vandaag: stemmen op Velocitas en Leython Beach voor het Rabobank Wensenfonds!

Vanaf vandaag kunnen leden van de Rabobank Leiden-Katwijk een stem uitbrengen voor het Rabobank Wensenfonds. Graag leggen we even uit hoe je dat doet, en wat je moet doen als je geen lid van de Rabobank bent. Even kwijt waar deze e-mail over gaat? Klik dan op de link hieronder. Lees snel verder als je er klaar voor bent.

Lees alles over de zonnepanelen van Velocitas.

1. Controleer de post en email

Vandaag krijgen leden van de Rabobank Leiden-Katwijk een code toegestuurd per post of mail. Die code gebruik je straks om te stemmen.

2. Ga naar de website

Op de website dichterbijleidenkatwijk.nl breng jij straks hopelijk je stem uit voorVelocitas. Je mag drie of vier stemmen uitbrengen. We hopen dat jouw tweede stem naar Leython Beach gaat.

3. Stem op Velocitas en Leython Beach

Breng je stem uit! Elke stem is €15 waard. We hebben minstens 100 stemmen nodig om de donatie te krijgen. Van 9 t/m 25 november kan er gestemd worden.

Leython Beach is in de running voor een groter hekwerk en meer opslagruimte. Leden van Leython hebben een mail ontvangen met de vraag om minimaal twee keer te stemmen, één keer op Leython en één keer op Velocitas. Wij hopen dat jullie hetzelfde doen!

4. Geen Rabobank lid of juist al gestemd? Delen!

Ook al ben je geen lid van de Rabobank, helpen kan altijd. Je hoeft geen lid te zijn van van Velocitas om onze wens te stemmen. Dus vraag vrienden/ familie/ bekenden die wél kunnen stemmen, dat op ons te doen.

Scroll naar boven