Foto van een korf

Velocitas 1 trekt aan kortste eind in wedstrijd tegen GKV/Enomics

Velocitas 1 speelde thuis tegen GKV/Enomics 1 afgelopen zaterdag. De teams waren aan elkaar gewaagd en moesten beiden strijden om in de wedstrijd te blijven. Helaas trok Velocitas 1 aan het kortste eind en werden de punten meegenomen door GKV/Enomics.

Gelijk oplopen

Vanaf het begin is het duidelijk dat beide teams hard aan de bak moeten en alles moeten geven om tot scoren te komen. De stand loopt gelijk op, maar halverwege de eerste helft is de stand 5 -7 in het voordeel van het team Gorinchem. Mitchel de Boer krijgt en stip mee die hij scoort en met 10 minuten te spelen is de stand dan 8 – 8. Velocitas probeert alles om met voorsprong of in ieder geval geen achterstand de rust in te gaan en dat lukt. Met 11 – 11 op het scorebord geen beide teams de kleedkamers in.

Alles geven

Na de rust brengt Tom Glasbeek Velocitas op voorsprong met een heerlijk schot. Zowel de aanval als de verdediging zijn goed bezig, maar dat kan ook gezegd worden van GKV/Enomics. Ivar van Driel brengt Velocitas iets los met twee schoten op rij naar een score van 14 – 12, maar al snel is het weer gelijk. Met nog 13 minuten te spelen lijkt GKV/Enomics dan uit te lopen maar het blijft spannend. Velocitas blijft bij, maar komt niet meer voor. Daarmee is de eindstand 20 – 23.

Aankomende zaterdag speelt Velocitas 1 uit bij Unitas/Perspectief 1.

Scroll naar boven