Velocitas 1 verliest thuis van Meervogels 1

Het is zomers warm wanneer Velocitas 1 afgelopen zaterdag in staat te schieten voor de wedstrijd. Niet dat het team onder leiding van coach Enno en staf er veel last van lijkt te hebben. Het team weet dat het alles op alles zal moeten zetten vandaag tegen Meervogels 1. De foto’s zijn gemaakt door Frans van Herwijnen.

Debutant Jasmijn speelt uit op Rosa die vrij staat om te schieten.

In de eerste helft van de wedstrijd lijkt het korfballen Velocitas 1 te overkomen. Dat wil zeggen dat Meervogels 1 wel erg makkelijk op voorsprong weet te komen. Nou is het team uit zoetermeer ook wel loepzuiver, Velocitas heeft toch moeite om de punten niet om de oren te krijgen. Zo loopt Meervogels uit met 4 doelpunten voordat Lianne met een schot het eerste doelpunt voor Velocitas binnen weet te slepen. Velocitas blijft wat hangen op een verschil op het bord van 4 punten. Van een stand van 6 – 10 weet Meervogels 1 uit te lopen naar een stand van 7 – 13. De verdediging van Velocitas zit er bovenop, maar de aanval van Meervogels 1 weet toch te scoren. In de aanval is het voor Velocitas echt werken. En gelukkig werkt dat, want met rust is de stand dan toch 9 – 15. Alles kan nog gebeuren.

Ivar schiet terwijl Tom een schouderklopje krijgt.

In de tweede helft blijft Velocitas op de bal lijn jagen van Meervogels 1 en dat levert een aantal mooie onderscheppingen op. Na de rust brengt Siem de stand naar 10 – 15 waardoor ook Velocitas in de dubbele cijfers komt. Meervogels 1 gaat rustig door met scoren via een aantal doorloopballen en schoten. Richting het einde van de wedstrijd weet Velocitas 1 toch meer te scoren maar helaas is het niet meer genoeg om over de tegenstander heen te gaan. De eindstand is uiteindelijk 21 – 25.

Siem speelt prachtig door op Nick

Aankomend weekend speelt Velocitas uit tegen Veo 1. Hier moet Velocitas 1 punten weten te scoren! Helaas mocht het deze zaterdag nog niet zo zijn.

Scroll naar boven