Velocitas 1 verliest van koploper SKF 1

Velocitas trof afgelopen zaterdag de huidige koploper in de competitie in Veenendaal. SKF 1 is nog ongeslagen. De wedstrijd was te volgen via een livestream (die ook terug te kijken is hier). Voorafgaand aan de wedstrijd werden beide coaches geïnterviewd, waarbij ook de niet te missen mascotte aan sloot. De wedstrijd werd met een stand van 25 – 16 besloten.

Hoge druk

Aan het begin van de wedstrijd heeft Velocitas wat moeite met de passing. Dit kan zeker komen door de hoge druk waarmee de tegenstander staat te verdedigen. Deze druk maakt ook het vinden van de paal voor onze Leiderdorpers lastig. SKF heeft met het scoren juist weinig moeite waardoor zij al snel weglopen van Velocitas met 5 rake schoten. Na 6 minuten spelen geeft het scorebord een stand van 5 – 1 aan. Onze verdediging krijgt maar lastig grip op de aanvallen van de tegenstander waardoor SKF vrij makkelijk uit kan blijven lopen op Velocitas. Na een time-out aan de kant van ons eerste wordt er iets meer gescoord, maar bij rust staan er alsnog maar 6 doelpunten aan de kant van Velocitas genoteerd tegenover 13 punten van de thuisspelende ploeg.

Meer scoren en een beter spel

In de tweede helft gaat het een stuk beter met Velo. We weten vaker tot scoren te komen en het inbrengen van Mark Haasnoot blijkt ook van groot belang met zijn 5 doelpunten. Helaas weet SKF nog steeds te scoren en dat blijven ze ook feilloos doen. Hierdoor wordt het gat met de tegenstander nooit kleiner dan 5 punten. Na nog een stip die Mark weet te verzilveren wordt de wedstrijd besloten met als eindstand 25 – 16.

Aankomende wedstrijd

Aankomende zaterdag speelt het eerste uit tegen KVW ‘22. Zij staan zonder punten onderaan in de competitie, dus zonder ze te onderschatten moet Velocitas hier weer wat punten mee naar huis weten te nemen!

Scroll naar boven