Velocitas 1 wint, 2 speelt gelijk

Met dank aan Jop. (Door technische problemen houdt u de foto’s van ons tegoed.)

Wat een prachtige wedstrijden hebben we gezien afgelopen zaterdag! Velocitas 2 blijft bovenaan staan in de competitie na een uitslag van 19 – 19 tegen KVA 3. Velocitas 1 won met 15 – 14 van de stugge tegenstander Synergo 1 en staat 5e in de competitie! Want OKO/BIES verloor van CSL. Voor beide Velocitaanse teams waren dit ontzettend belangrijke punten, en het resultaat van spannende wedstrijden.

Snel op voorsprong, daarna spannend

Na een snelle 4 – 0 voorsprong voor Velocitas 1 trokken de Utrechtse bezoekers de score weer gelijk. Vanaf dat moment ging het scoren bij beide ploegen moeizaam. Bij de rust was het slechts 7 – 5. De wedstrijd werd er niet minder spannend van!

Vlak voor tijd kwam Synergo langszij: 14 – 14. En pas in de laatste minuut besliste Velocitas de wedstrijd, via een benutte strafworp. Door deze overwinning klom Velocitas 1 van de zevende plek naar een gedeelde derde plek. Opvallend genoeg deelt Velocitas deze plek met maar liefst drie andere teams.

Coach Enno Verhoef vatte de wedstrijd op korfbal071.nl als volgt samen: “In mijn ogen een terechte overwinning voor Velocitas. Het enige dat we ons kunnen verwijten is dat we het onnodig spannend gemaakt hebben. De volgende wedstrijd weer gewoon onze kansen afmaken en boven de 20 doelpunten komen.”

Weer in De Does

Die volgende wedstrijd is volgende week al. Dan staat er opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen OKO/BIES 1, om 16:40 in De Does. Velocitas 2 speelt hier vlak voor, om 15:20 tegen KVZ ’23 3.

Bedankt voor de aanmoediging afgelopen weekend, en graag tot ziens op de tribune van De Does op 3 februari.

Scroll naar boven