Velocitas 1 wint een trainer, verliest van KVS

Velocitas heeft een bewogen start van het veldseizoen afgesloten met een bewogen laatste week. Uit bij KVS werd er afgelopen zaterdag verloren met 27 – 15. Eerder op de week was er ook goed nieuws: het eerste team heeft weer iemand aan het roer staan. Coach Richard krijgt binnenkort een uitgebreide introductie op onze site maar de handtekeningen kwamen voor dit verslag net te laat.

Eerste helft is spannend

Met coach Richard aan de zijlijn gaat de wedstrijd rap van start: de eerste minuut is nog niet voorbij of de bal ligt voor beide teams al een keer in de mand. Velocitas maakt het KVS niet makkelijk waardoor het pas in minuut 7 2 – 2 komt te staan. Sanne geeft een prachtige assist op Siem die hij scoort. Helaas weet KVS hierna langzaam maar zeker weg te lopen van Velocitas.

De teams moeten hard werken maar er worden mooie acties gemaakt. Rosa scoort een heerlijke omdraaibal tegen haar tegenstander. Siem en Ivar knallen er allebei een afstandsschot in. Toch loopt de thuisploeg voor rust uit naar een 10 – 6 voorsprong.

Afronden blijft een dingetje

In de tweede helft blijft Velocitas strijden. KVS mist een stip en Debbie en Sanne weten allebei een aantal afstandsschoten te raken. Toch is het KVS dat net een tandje scherper is in de afronding waardoor de stand al snel naar de 20 – 12 gaat. Helaas weet Velocitas niet meer voor te komen op KVS. Met nog een aantal mooie aanvallen moet het team uiteindelijk met een stand van 27 – 15 naar huis.

En dan nu: de zaal!

Het veldseizoen was geen makkelijk seizoen voor onze Velocitanen, maar er kan met vertrouwen naar het zaalseizoen gekeken worden. Al is het maar omdat er weer iemand achter het roer staat. De zaalcompetitie start weer 27 november.

Scroll naar boven