Velocitas 2 als kampioen uit de strijd

Velocitas 2 is na afgelopen zaterdag kampioen! En dat ging niet zonder de nodige spanning langs de lijn. Op het rijk versierde veld met spandoeken van de Velodogs werd de wedstrijd tegen EKVA 2 beslist.

Geen vuiltje aan de lucht

Velocitas 2 begon strak aan de wedstrijd. Voor lange tijd liep de score aan de kant van Velocitas op zonder een vuiltje in de lucht te zien. Pas bij het 6e doelpunt van Velocitas wist EKVA hun eerste goal te scoren. Maar daarmee maakte het team uit Almere wel meteen vaart. De ene na de andere bal ging er in en Velocitas had moeite om mee te komen. Met rust is de stand 12-11.

Hard werken

Na de rust was het strijden voor beide teams om de ander voor te blijven. Zo ging de score over en weer. Er kwamen vier wissels aan de kant van Velocitas in het veld en deze wisten hun steentje bij te dragen. Velocitas kwam iets los van EKVA. Al wegbrandend in de zon klonk dan toch het eindsignaal. Eindstand: 18 – 14!

De kampioenen spelen aankomende zaterdag hun laatste wedstrijd uit tegen Fiducia 2 in Vleuten. Maar nu eerst genieten van het kampioenschap!