Velocitas 3 doet WOD (workout of the day) in sporthal de Does

BOX: Sporthal de Does
BUY IN: 15 minuten voor de wedstrijd warmlopen en niet laten afleiden door baby’s.
BUY OUT: Duidelijkheid, samenspel, winnen.
PR: two wins. 

De Velocitas 3 Squat mocht afgelopen zaterdag weer de BOX in. Ditmaal in de thuishal. Zenuwachtig maar zeer getraind betreden zij de ring.

Met de verschillende oefeningen en de  one hand bench press leg squat burpee weten de helden van Velocitas 3 al snel een gat te slaan. Speler na speler brengt de bal naar de overhead position en werpt ‘m door de korf. De spelers van Madjoe worden ‘afgemad’. 

Marc, net als eerder man of the match, scoort bal na bal. Zonder moeite, alsof hij een kettlebel door de zaal slingert, gooit hij zelfs een prachtig doelpunt raak met one hand. 

Beide vakken weten elkaar steeds opnieuw te vinden tijdens de work-out maar ook tijdens de pause. In deze periode weten de spelers elkaar uit de sumo deadlift high pull te trekken. Het beste komt in ieder naar boven. Dit tot ergernis van de tegenstander. Wij zijn fit en zij minder. Na een paar duidelijke uitspattingen wordt de tegenstander op het ‘madje’ geroepen door de crossfit-koning Zaagman. Hij heeft duidelijk overwicht, en laat ieder van hen zweten. 

Lian, knee-to-elbow-toes-to-bar, vindt een aantal keer het doel. Evenals Jordi die een duidelijke positie bekleedt, wall ball shots. 

Ook in het andere vak is er een goede core stability. Fred, Lotte, Dian en Joost maken van de wedstrijd een HIT. 
Dian zeer gefocust, making NMRAP (not many rounds as possible), om vanaf een front position belangrijke balls te scoren. 
De arm press van Joost op zijn heer geeft genoeg druk om hem te laten stoppen met scoren. 

Winst voor Velocitas 3. 

Winnen was voor Velocitas 3 duidelijk een goat. Steps voor steps gaat het beter, goals worden bereikt. Door de juiste voeding en training is er een winning flow. 

Wil je meer weten over fit worden binnen twee weken net als Velocitas 3? Probeer dan de walking lunge overhead pushpress rope climb muscle up en ga je schamen.

Scroll naar boven