Velocitas 3 in Klundert, Afscheid nemen bestaat niet

Het was een bijzondere dag. Na een lange tocht over heuvels, bergen, tolwegen, langs fabrieken en smog laten wij onze identiteitskaarten controleren en rijden wij de provincie Brabant binnen. De tocht was zolang dat het voelde alsof er nooit meer een morgen zou zijn. Toch kwamen we aan in het pittoreske dorpje Klundert.

We starten de wedstrijd goed en de eerste helft wordt gewonnen. De scheidsrechter zag alles, zelfs wat onzichtbaar is. Maar wat je gelooft is natuurlijk waar! De tweede helft verliep (helaas) anders. Een speler van Velocitas drie besluit een sandwich te maken met een speler van Klundert 2. Tussen het broodje zat geen beleg, toch was het goed gevuld. Dit zorgde voor een vervelende situatie voor de dame van Klundert 3. Hiervoor nu publiekelijk excuus. Over publiek gesproken: terwijl het publiek in koor ‘vandaag is rood’ zong, gaf de scheidsrechter alleen een vrije bal. De betreffende speler van Velocitas 3 loste zelf het probleem eigenhandig later nog even op. Deze korte interventie van de wedstrijd gaf de mogelijkheid om een ‘live uitzending’ te maken van het incident. Deze is terug te zien op het vlog-kanaal Velocitas 3 op YouTube. Echter het moment dat een speler van Velocitas 3 een blauw voetje haalt ontbreekt. Veel sterkte met het herstel. Over dit moment zal later nog ge-vlogd worden. De harde waarheid is dat we verliezen in de laatste seconden, maar dat is niet historisch.

Met pijn in mijn hart en in mijn vingers van het schrijven neem ik afscheid van deze verslagen en daarmee (waarschijnlijk) ook van het team. Hier geldt: Je moet het geloven, al doet het pijn.

Mocht iemand mij oprecht gaan missen: fluister gewoon mijn naam en ik kom eraan. Voor nu valt de zon in slaap met de maan en zeg ik gedag.

Opvallend nieuws van zaterdag 16 oktober 2016
*BREAKING NEWS:* KLUNDERT – Afgelopen zaterdagmiddag heeft een misdrijf plaatsgevonden op sportpark Molenvliet. De onbesuisde actie van een man uit Leiderdorp heeft geleid tot een aangifte bij de politie van gemeente Moerdijk. Naar verluid zijn er 7 ME-busjes onderweg naar Leiderdorp om de man te arresteren. Verdere informatie volgt…

Scroll naar boven