Velocitas A3 pakt hoofdrol in cliffhanger

Vorige​ ​week​ ​kwam​ ​het​ ​eerste​ ​deel​ ​‘Fluks​ ​A1​ ​-​ ​Velocitas​ ​A3’​ ​uit.​ ​De​ ​thriller​ ​werd​ ​met gemengde​ ​reacties​ ​ontvangen.​ ​Afgelopen​ ​zaterdag​ ​ging​ ​deel​ ​twee​ ​in​ ​première. Zouden​ ​de​ ​criticasters​ ​nu​ ​lovender​ ​zijn?​ ​Een​ ​overzicht​ ​van​ ​de​ ​belangrijkste​ ​recensies.

“… uiteindelijk komt deel twee in deze saga net zo lastig op gang als het eerste deel, maar weet het ditmaal wel tot het einde te boeien. We kijken nu al uit naar deel drie, hopelijk is
Lianne dan van haar blessure hersteld”
– De Telekorf, 4 uit 5 sterren.

“Pascale is een ijskoude kikker. Een strafworp missen en dan in dezelfde aanval nog scoren.Ga er maar aanstaan. Pure klasse”
Nationale Omroep Strafworp (NOS) – 4 uit 5 sterren.

“In dat eerste half uur zit je te wachten tot het gebeurt. En als je dan die pass van Manon op Michiel ziet, die de bal op zijn beurt met één hand in de korf legt, weet je dat je naar iets heel
speciaals zit te kijken. Het publiek werd gek en wij ook”
De Groenblauwe Amsterdammer, 5 uit 5 sterren

“Het gemis van coach Vincent bij Fluks is een misrekening van de regisseur die daarmee deel twee een stuk minder mooi maakt dan de eerste”
De Noordwijker Courant, 1 uit 5 ster.

“Zowel Dewi als Evelien weten hun rollen waar te maken. Dewi komt er in en scoort haar strafworp, Evelien doet hetzelfde met een afstandsschot. Stuntvrouwen van het hoogste kaliber”
– HP de Korf Kwijt, 5 uit 5 sterren.

“Robin laat zien dat hij meerdere rollen aankan. Vorige week de scorende factor, nu van onschatbare waarde onder de paal. Method acting heet het, zien doen we het te weinig.”
– Nederige Robin Courant (NRC), 5 uit 5 sterren

“Dankzij het groot aantal invallers een stuk rommeliger dan het eerste deel, maar wel een stuk aangenamer om naar te kijken. Sanne, Jelle, Timo en Lisanne wisten het maximale uit hun bijrollen te halen. Dat willen we vaker zien”
– Elseviertal, 4 uit 5 sterren

“De eerste vertoning van Lisa als coach en gelijk zijn de eerste punten binnen. Gelooft u in toeval? Wij in ieder geval niet”
– LISA Magazine, 5 uit 5 sterren.

“….Wat dit eerste deel zoveel mooier maakt zijn de uitbundige supporters van Velocitas, die de A3 in dit deel letterlijk naar een punt wisten te schreeuwen. Dat zelfs Marlies nog in die
slotminuten kwam kijken zegt een hoop over het enthousiasme van dit team. 10 – 10 is een gelijkspel, de morele overwinning is echter voor Leiderdorp. Een superhelden film die je vaker wilt zien.”
– De Korfbalvolkskrant, 4 uit 5 sterren

Scroll naar boven