Velocitas E1 & E2 kampioen zaalseizoen 2018/2019

De E-teams van Velocitas zijn allemaal toppers. Na het kampioenschap van Velocitas E3 van vorige week, zijn nu ook Velocitas E1 en E2 kampioen, waardoor alle E-teams van Velocitas in de zaal de beste zijn. Een ontzettend knappe prestatie!

Velocitas E2

Korfbalteam Velocitas E2 met de beker na de gewonnen kampioenswedstrijd tegen Madjoe E2.
Kampioenen Velocitas E2

Koploper Velocitas E2 had wel een hele spannende kampioenswedstrijd voor de boeg: de tegenstander was Madjoe E2, dat maar 2 punten achter Velocitas stond. Een echte finale tussen 2 kampioenskandidaten dus.

In de onderlinge strijd laat Velocitas E2 zien dat huidige stand de juiste is. Er wordt met dubbele cijfers gewonnen: met de overtuigende uitslag van 20 – 10 gaat de beker de lucht in en is de taart meer dan verdiend. Van harte gefeliciteerd!

Eindstand poule Velocitas E2

Velocitas E1

Velocitas E1 heeft KIOS E1 als laatste horde naar het kampioenschap. Vol vertrouwen begint de E1 aan de wedstrijd, want behalve een kleine misstap tegen TOP E5 (5 – 6) aan het begin van het seizoen is het team nog ongeslagen. Toch is een kampioenswedstrijd altijd een beetje anders dan normaal.

De E1 lijkt goed bestand tegen de zenuwen. De wedstrijd tegen KIOS E1 heeft een duidelijke uitslag: 14 – 6. Ook de E1 wint de beker én taart in tijdelijke thuisbasis de Bloemerdhal.

EINDSTAND POULE VELOCITAS E1

Velocitas E1, E2 & E3 kampioen

Na afgelopen zaterdag zijn dus Velocitas E1, E2 en E3 kampioen. Meer teams in de E hebben we niet. Een unieke prestatie, trainers en spelers mogen heel erg trots zijn. Van harte gefeliciteerd!

Foto’s: Frans van Herwijnen

Scroll naar boven