Velocitas E2 kampioen 2016 - 2017

Velocitas E2 kampioen tweede klasse

Met nog één wedstrijd te gaan heeft Velocitas E2 het kampioenschap vroegtijdig binnen weten te halen.  Vroeg op de zaterdagochtend wisten de jonge spelers met 4 – 8 te winnen tegen Fluks in Noordwijk.  

Jong geleerd is oud gedaan. Met deze wijsheid trainen ook de jongste teams van Velocitas vaak al twee keer per week. Bij de E2 werpt dit nu al zijn vruchten af want zonder ook maar één wedstrijd in de problemen te komen werd er het seizoen toegewerkt naar de kampioenswedstrijd van vandaag. Deze begon zoals de meeste beslissingswedstrijden een beetje nerveus en onzeker. Na de rust wist Velocitas weer het eigen spelletje te vinden, waardoor de Noordwijkers er niet meer aan te pas kwamen. Met een overwinning van 4 – 8 reisde de E2 terug naar Leiderdorp.

Met het kampioenschap zijn voor de spelers en coaches van de E2 nog niet alle doelstellingen voor dit veldseizoen gehaald: Ongeslagen beginnen aan het zaalseizoen heeft nu de hoogste prioriteit. Met de afsluitende thuiswedstrijd volgende week tegen Pernix uit Leiden is deze doelstelling zeker haalbaar.

Foto (door Frans van Herwijnen): v.l.n.r.: Vooraan Yoran , Lisanne, Marit, Age,  Lot . Achteraan: Coaches Ilse en Min-Zi.

Scroll naar boven