Afbeelding met de tekst Velocitas G1

Velocitas G1 sluit 2018 overtuigend af met overwinning tegen DVO

Velocitas G1 heeft het kalenderjaar 2018 uitermate goed afgesloten. In de thuiswedstrijd tegen DVO werd met maar liefst 10 – 5 gewonnen!

Een beetje gespannen waren onze toppers voorafgaand aan de wedstrijd wel. Dit jaar speelt onze G1 eerste klasse en dat niveau is naturlijk wel even wennen. Gelukkig was daar tijdens de wedstrijd niets van te zien, Velocitas speelde namelijk ontzettend goed.

Mooi korfbal en aangenaam welkom

Na 30 minuten korfbal stond het maar liefst 5 – 2 voor Velocitas. Het toegestroomde publiek was erg tevreden. Ook over nieuwkomer Lianne, die haar eerste wedstrijd voor Velocitas speelde. Van harte welkom!

De tweede helft ging bijna net zo goed als de eerste helft. Er werd nog 5 keer gescoord, waarbij de ene goal nog mooier was dan de andere. Omdat er nog maar 3 punten werden doorgelaten, won Velocitas G1 met maar liefst 10 – 5. Een hele knappe prestatie, van harte gefeliciteerd!

De beste wensen

Ook de eerste klasse heeft ‘gewoon’ kerstvakantie, dus onze G1 gaat nu even genieten van een paar welverdiende weken vrij. Of ze nog een boodschap hebben voor de fans? Jazeker: Allemaal fijne feestdagen en een sportief 2019 toegewenst!

Velocitas G1 was afgelopen zaterdag blij met de wedstrijd, de punten, de overwinning en het publiek. Terecht! Van harte gefeliciteerd!
Scroll naar boven