Velocitas lanceert Oliebollenactie met opening webwinkel

Wie afgelopen zaterdag Velocitas 1 heeft aangemoedigd tijdens de derby tegen Sporting Trigon is het niet ontgaan: de jaarlijkse Oliebollenactie is begonnen. En dat doen we dit jaar niet zomaar: met de Oliebollenactie openen we ook gelijk onze nieuwe webwinkel!

Een nieuwe webwinkel

Hij zat er al even aan te komen en na heel veel werk is ‘ie eindelijk klaar: de nieuwe webwinkel van Velocitas. Geen gedoe meer met contant geld maar gewoon online bestellen én betalen via iDeal. Beter kan niet toch?

Waarom een webwinkel?

In de toekomst hopen we de webwinkel op de site voor veel meer zaken te gebruiken. Bijvoorbeeld voor de Avond4Daagse of het Velocitastoernooi. Niet meer in de rij staan om af te rekenen maar gewoon vanaf de bank bestellen. Daarnaast is het natuurlijk veiliger om geen grote bedragen in kas of op zak te hebben.

De Oliebollenactie

Zo’n webwinkel moet natuurlijk wel getest worden. We gaan er gelijk met gestrekt been in:  voor de jaarlijkse oliebollenactie koop je jouw bollen snel en makkelijk via de webwinkel. Tijdens het afrekenen kies je wanneer je de oliebollen thuisbezorgd wilt hebben. Eenvoudiger kan niet toch? En dit jaar hebben we in samenwerking met MKH Business ook een originele Velocitas muts in de aanbieding!

Voor wie net om de hoek van de Velocitas kantine komt kijken: tijdens de jaarlijkse Velocitas Oliebollenactie bestel je  bij Velocitas oliebollen van Bakkerij van Maanen, die wij vervolgens helemaal gratis bij je thuisbezorgen. Op die manier steun je de club én van Maanen. 

Als het niet werkt

De webshop is nieuw, ook voor ons. We hopen hier in de toekomst veel meer gebruik van te maken. Mocht je iets tegenkomen dat niet helemaal lekker werkt, dan horen wij dat natuurlijk graag. Stuur in dat geval even een mailtje naar jordi.van.den.bos@sv-velocitas.nl of siebe.schuemie@sv-velocitas.nl

Tot slot

We hopen echt enorm dat je de webshop wil uitproberen en een lekkere bol, beignet en/of Velocitas muts aan jouw winkelmandje toevoegt. Daarmee steun je Velocitas, van Maanen en kledingpartner MKH Business. Alvast bedankt!


Vragen over de Oliebollenactie? Stuur een mailtje naar Oliebollen@sv-velocitas.nl

De Oliebollenactie 2018 is in samenwerking met: 

Scroll naar boven