Velocitas viert kampioenschap, op 1 april volgt kampioensfeest

Zie je Velocitas gaan, dan komt het kampioenschap eraan.” Tijdens de zaalcompetitie werd al snel duidelijk, dat voor Velocitas 1 deze variant op de tekst van Bassie en Adriaan opging. Wat er ook gebeurde, Velocitas bleef altijd winnen. 

Op 18 maart konden ook de Vlugge Japies van de Verzonken stad niet tegen onze helden op. Velocitas vertrok met de schat uit Mijdrecht: 2 punten en het kampioenschap! Op naar het volgende avontuur: de overgangsklasse. Via deze link vind je het wedstrijdverslag Atlantis 1 – Velocitas 1

Feestfoto Velocitaskantine kampioensfeest 18 maart 2023
Allememachies gezellig en laat in de kantine

We hadden het kampioenschap al eens voorzichtig aan de binnenkant van onze ogen bekeken. Aangekondigd werd dat áls Velocitas zaterdag kampioen zou worden, de kantine om 18 uur open zou gaan. En de frituur aan. Dat gebeurde dus. Het werd allememachies gezellig en laat in de kantine.

Het echte grote kampioensfeest, voor álle kampioenen, vieren we samen op zaterdag 1 april om 20:30 in de kantine. Dan gaat het van “Hieperdepiep zat op de stiep” bij Velocitas. Dat wil je, drommels drommels en nog eens drommels, niet missen.

Scroll naar boven