Velocitas organiseert Aldrik Frik toernooi voor G-teams

Velocitas is verheugd om te kunnen melden dat op zaterdag 14 september de eerste editie van het Aldrik Frik Toernooi voor G-teams plaatsvindt. Geïnteresseerde verenigingen zijn welkom om contact op te nemen.

De naam van het toernooi is ter ere van Aldrik Frik, jarenlang coach van onze teams voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder leiding van Frik werd het talententeam van Velocitas maar liefst twee keer Nederlands kampioen.

Op 14 september hopen we niet alleen een hoop G-teams in actie te zien. Ook jij als supporter bent van harte welkom om al deze toppers aan te moedigen als ze strijden om de eerste Aldrik Frik bokaal!

Verenigingen die interesse hebben om mee te doen, kunnen zich opgeven door contact op te nemen met de toernooicommissie van Velocitas via
toernooi@sv-velocitas.nl.