Velocitas selectie belt voor Vriendenloterij

Zit jij aanstaande woensdagavond op de bank voor de Televisie? Hou dan jouw telefoon goed in de gaten. De kans is namelijk groot dat op 5 februari iemand van de selectie jou belt met de vraag of jij al meedoet met de Vriendenloterij. Waarom je dat zou doen? Omdat de inkomsten uit de Vriendenloterij belangrijker zijn dan de meeste Velocitanen weten.

Het eerdere succes

De Vriendenloterij is een belangrijke bron van inkomsten voor Velocitas. De laatste keer dat we meededen (2018) kwam er maar liefst 500 euro bij de al € 3780,00 die we op dat moment op jaarbasis binnen krijgen. Met dat geld worden een hoop belangrijke zaken geregeld. Denk aan onderhoud van materialen, zoals korven en ballen, maar ook in de kantine kunnen en moeten we het nodige vervangen.

Het competitieve element

Naast de inkomsten die Velocitas krijgt uit de loten, is er nog wat extra’s te verdienen. Vier maanden lang wordt er iedere maand in totaal € 8.000,- verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen. Het totaalbedrag loopt zo snel op, bekijk de top 5 van best scorende verenigingen maar eens:

Best scorende verenigingen Vriendenloterij:

1 ZZ Leiden € 30.821
2 Velo € 25.164
3 sv Dynamo € 22.579
4 H.H.V. hdm € 19.676
5 Aris Leeuwarden € 17.098

JIj ook?

Het is duidelijk, de loterij is een belangrijke bron van inkomsten voor Velocitas. Daarom hopen we dat ook jij bereid bent om een tijdje mee te spelen, als je 18 jaar en ouder bent dan natuurlijk. Hou aanstaande woensdag die telefoon bij de hand. En mocht het uiteindelijk niets voor je zijn, heb je in ieder geval even gezellig kunnen babbelen met een speler van Velocitas 1 of 2. Da’s ook wat waard.

Scroll naar boven