Velocitas zoekt nieuwe trainers voor selectie!

Voor volgend seizoen is Velocitas Leiderdorp op zoek gaan naar een nieuwe invulling van de trainersstaf voor zowel het 1e als het 2e team van Velocitas.

Denk jij de ambitieuze trainer/coach te zijn die met Velocitas 1 of 2 de volgende stap maakt? Lees dan onderstaande goed door!

De afgelopen jaren heeft de selectie van Velocitas een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt. Dat heeft ertoe geleid dat Velocitas 1 op het veld een grote kans maakt om hoofdklasse te gaan spelen en in de zaal zaal actief zal zijn in de overgangsklasse. Velocitas 2 hoopt volgend seizoen in de zaal 1e klasse te gaan spelen net zoals dat al het geval is op het veld.
Om deze positieve ontwikkelingen ook volgend jaar een goed gevolg te kunnen geven, zijn we op zoek naar een ambitieus trainersduo voor ons 1e en 2e, die samen de selectie weer een stap verder brengt richting onze ambities.

Wat kun je verwachten?
– Een ambitieuze en leergierige selectie van jonge spelers, gemixt met ervaring.
– Een prestatiegerichte Technische commissie die van Velocitas 1 een stabiele overgangs/hoofdklasse-ploeg en van Velocitas 2 een stabiele 1e klasse-ploeg wilt maken.
– Een omgeving waarin de trainers van de selectie complementair zijn aan elkaar. De onderlinge rolverdeling wordt afgestemd op basis van eigen kwaliteiten.
– Een passende vergoeding.

Wat verwachten wij?
– Een ambitieuze trainer die vanuit een visie op (dynamisch)korfbal zowel de individuele spelers als ook het teamniveau wil en kan verbeteren.
– Een trainer die de spelers en speelsters kan motiveren en enthousiasmeren en naar een bepaald doel kan laten werken.
– Een trainer die communicatief vaardig en benaderbaar is voor vragen over speelwijze, tactiek en gemaakte keuzes.
– Je coacht wekelijks het eerste/tweede team. Je trekt hierin samen op en hebt hier dus een belangrijke bijdrage in de prestaties van onze selectieteams.
– Het hebben van ervaring met spelen of coachen op overgangs/hoofdklasse niveau bij het 1e team en ervaring op 1e klasse niveau voor ons 2e team heeft de voorkeur.

Mocht je interesse hebben in het trainerschap van Velocitas 1 of Velocitas 2 dan kan je contact opnemen met Kelvin en Pieter via tc.a.senioren@sv-velocitas.nl.

Scroll naar boven