Vertrekkende helden

Aanstaande zaterdag speelt het eerste alweer zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Na het behaalde kampioenschap staat er niets meer op het spel. Toch willen we er alles aan doen om het publiek te vermaken en de laatste punten binnen te halen. Het is natuurlijk geweldig dat er 2 wedstrijden voor het einde geen punten meer nodig zijn om het kampioenschap te behalen, maar enkele vertrekkende mannen verdienen een waardig afscheid!

Allereerst Heintje Pieter Davids Paardekoper! Deze keer is hij echt aan zijn laatste kunstje bezig. De altijd hardwerkende goede verdediger is nog steeds onwijs snel en heeft een onberekenbaar schot (Spirit thuis!). De stille kracht met zijn cynische commentaar op de achtergrond. Insiders weten dat bij bezoeken aan de kroeg op zaterdagavond, vaak uren na een wedstrijd, het bier als spraakwater werkt bij onze kale man. Dan kan je echt horen wat onze Piet er van vindt. Tien jaar geleden werkte ik als coach al met hem samen. Als we een afspraak gemaakt zouden hebben, zijn we die zeker nagekomen!

Dan Kevin, onze afgetrainde bootcamp koning! Hij wil nu eerst even wat meer tijd voor de business vrijmaken. We begrijpen het, maar weten net als Kef zelf dat het ooit weer gaat kriebelen. 17 jaar aaneengesloten korfbal zit inmiddels in de genen. Soms is het gezien privé en werkomstandigheden beter om pas op de plaats te maken. We vinden het natuurlijk wel heel erg jammer! Zo gegroeid, letterlijk en figuurlijk. Ervaren tegenstanders op fysieke kracht en fitheid op de pijnbank gelegd. Een zeer goede verdediger, zeker gezien Kef z’n lengte. De rest van de complimenten worden bewaard voor de volgende periode. Onze rots in de branding!

Geef de mannen zaterdag een extra applaus! Huldigen doen we dan later!

Geschreven door Leo

Scroll naar boven