Volle kampioenenparade veldseizoen 2023

Korfbal – Leiderdorp Na de wedstrijd van Velocitas 1 stroomde het veld afgelopen zaterdag vol met kampioenen. Afgelopen week was al duidelijk geworden voor sommige teams dat zij kampioen waren, maar deze week kunnen we nog een paar teams toevoegen aan de lijst: Velocitas D2, C1, B2 en G1 ook van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!

Velocitas D2

Velocitas D2 wist zaterdag in de hitte te winnen van Madjoe met 14 – 2. Daarmee heeft het team zichzelf naar het kampioenschap geschoten na een geweldig en toch af en toe ook wel een beetje spannend veld seizoen. Gefeliciteerd!

Velocitas C1

Ook Velocitas C1 is kampioen geworden. Het was nog even spannend welke kant de wedstrijd tegen Pernix op zou vallen, maar het team van Wilco en Huib hield het hoofd heerlijk koel en won met 10 – 6. Super knap gedaan, gefeliciteerd!

Velocitas B2

Velocitas B2 wist stiekem al een beetje dat zij kampioen zouden worden deze zaterdag, maar thuis vieren dat je kampioen bent is natuurlijk veel leuker! Als kers op de taart won het team thuis ook nog eens van Top met 7 – 6. Een spannende afsluiter op een geweldig seizoen dus. Ook van harte gefeliciteerd!

Velocitas G1

Ook de G1 van Velocitas is knap kampioen geworden. Met driemaal winst en eenmaal gelijkspel heeft het team de beker dubbel en dwars verdiend. Super knap gedaan allemaal en gefeliciteerd!

Scroll naar boven