Vooruitblik: speelronde 3

Morgen gaat alweer de derde speelronde van het veldseizoen van start. Hieronder blikken we vooruit op de (drukke) speeldag van morgen.

Velocitas 1 – BEP 1

Het overgangsklasse avontuur van Velocitas 1 gaat morgen om 15:30 uur verder tegen BEP 1. BEP staat op dit moment ongeslagen bovenaan, en wist onder andere overtuigend van KVA te winnen met 20 – 27. Velocitas liet zeker tegen Meervogels zien dat het veel weerstand kan bieden in de overgangsklasse. Maar eenvoudig gaat het natuurlijk niet worden.

Ons eerste kan jouw support dus goed gebruiken morgen. Kom jij ook supporten?

De huidige stand in de poule van Velocitas 1. 

Velocitas 2 – Fiks 3

Velocitas 2 is lekker bezig. Na twee wedstrijden staat de ploeg gedeeld eerste, samen met KIOS 2. Morgen wordt er om 14:10 gespeeld tegen hekkensluiter Fiks 3.  Een ideale uitgangspositie, maar onderschatting zit natuurlijk maar in een klein hoekje. Kom ons 2e dus gerust even scherp houden morgenmiddag!

Velocitas 2 heeft het iniatiatief tegen Fiks 3, maar zal moeten waken voor onderschatting.

Kampioenenparade E5, E1, D1 & C3

Het vorige veldseizoen is al een aantal maanden voorbij. Maar jullie hebben nog wat tegoed: Veloctas E5, E1, D1 & C3 wisten kampioen te worden, en hebben nog geen kampioenenparade gehad! Na de wedstrijd van Velocitas 2 zetten we onze kampioenen nog een keer in het zonnetje. 

Om 15:15 beginnen we met de kampioenenparade, vlak na de wedstrijd van Velocitas 2. 

Deze bekers zijn dan misschien van het Velocitastoernooi, het aantal komt redelijk overeen met het groot aantal kampioenen van vorig jaar.

Kijktip: Velocitas B3 – VZOD B1

Velocitas B3 heeft een spannende zaterdag voor de boeg. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen, waardoor de B3 op de gedeelde eerste plaats staat, samen met VZOD B1. Gezien het doelsaldo heeft de ploeg uit Kudelstaart weinig problemen met scoren. Het zal dan ook spannend worden morgen. 

 Om 11.25 speelt de B3 thuis tegen VZOD B1. Kom jij helpen aanmoedigen?

Het doelsaldo van VZOD is beter, maar een uitwedstrijd bij Velocitas is natuurlijk altijd lastig. 

Vette bek: Vietnamese loempia’s met patat

Ze staan elke week voor ons klaar en ook morgen laten ze ons niet in de steek: de Keuken- en barcommissie. Met de thuiswedstrijd van 1 is er ook weer een vette bek: morgen staan vietnamese loempia’s met patat op het menu. De ideale afsluiter van een drukbezette zaterdag!

Het weer

Met 13 graden en af en toe een stevig briesje is het duidelijk dat het nu echt bijna herfst is. Neem dus zeker een trui of jas mee, en bekijk tijdens het warsmschieten alvast hoe scheef je moet mikken om te scoren.

Dat waren de hoogtepunten voor morgen. Voor het hele programma kun je altijd terecht op de competitiepagina. Heel veel plezier en succes toegewenst!