Vriendenloterij steunt Velocitas met 5.000 euro!

Een grote verrassing voor korfbalvereniging Velocitas uit Leiderdorp. De vereniging is namelijk uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat de bijdrage gebruiken om het speeltoestel op hun terrein uit te breiden. 

Jordi van den Bos, bestuurslid van korfbalvereniging Velocitas: “We zijn heel blij dat we gekozen zijn. We hadden onlangs een flinke tegenvaller door de afkeuring van ons speeltoestel. Omdat een nieuw speeltoestel ontzettend prijzig is, hebben we een minder uitgebreide versie aangeschaft. Met de 5.000 euro die wij als Club van de Week hebben ontvangen, gaan wij het speeltoestel uitbreiden zodat er meerdere leeftijdsgroepen mee kunnen spelen.” 

‘Clubs van de Week’

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Scroll naar boven