We mogen weer!

Trainen en wedstrijden spelen

Vanaf 17 januari 2022 mochten alle teams van Velocitas weer binnen trainen. Het trainingsschema ging weer van start: https://www.sv-velocitas.nl/trainingsschema.

Eind januari konden de breedtesporters weer wedstrijden gaan spelen. Informatie over de wedstrijden vind je in de nieuwsbrief van Velocitas en op de website van het KNKV: https://competitie.korfbal.nl/#/overzicht/club/57fb76d6385ee9971b312490/programma.

In het eerste weekend van februari begon ook de wedstrijdsportcompetitie. In de nieuwsbrief vind je via de link ‘Programma’ informatie over het vertrektijden, de wedstrijdlocatie en de opstellingen van de jeugdteams. Door het aantal positief geteste mensen is de kans aanwezig dat je gevraagd wordt bij een ander team in te vallen. Ook daarover lees je meer via Programma, op het werkblad Jeugd.

Corona

Blijf gezond, let op elkaar en volg de (basis)regels voor het omgaan met corona: https://www.knkv.nl/faqcorona/.

Velocitas vraagt of elk thuisspelende team het uur voorafgaand aan zijn wedstrijd de coronatoegangsbewijzen wil controleren (QR-codes scannen). Bij de jeugdteams betekent dit, dat een ouder of andere vrijwilliger deze taak op zich neemt. Meld je bij de ingang van De Does en scan dit uur de QR-codes. Voor vragen kan je een mailtje sturen naar bestuurssecretaris Femmy: secretaris@sv-velocitas.nl.

Scroll naar boven