Wedstrijdverslag Velocitas 2 – Friendly scissor 2

Velocitas 1 2n 2 Selectie 2017 2018

Op een mooie, wisselvallige zaterdagmiddag in september stonden de helden van Velocitas 2 paraat voor een spannende wedstrijd tegen Vriendenschaar 2.

Op het veld was een enorme vijver ontstaan. Dirk Zaagman benutte deze kans om zijn voeten een zogenaamde ‘fish feet massage’ te geven. Dit was echter van korte duur, omdat Alfons deze vissen al snel aan de haak sloeg (zie vistagram). Nadat onze vrijwilligers (#verenigingswerkisheelnormaal) gewapend met trekkers deze vijver van het veld wisten te verwijderen, kon de wedstrijd beginnen.

De scheids was de baas. Alle overige personen waren z’n onderdanen. Autoritair en consequent: prachtig. De wedstrijd begon in hoog tempo. De beide teams leken aan elkaar gewaagd en toch kwam Velocitas steeds iets beter uit de verf. Maar iedere keer als de helden van Velocitas een punt voor kwamen te staan, had vriendenschaar een antwoord. Wat uiteindelijk betekent dat de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Abrupt einde van dit stukje, en daarmee de wedstrijd. De punten zijn voor vandaag verdeeld. Wie het laatst lacht, lacht het best? Tot in Bodegraven.