Wedstrijdfoto’s Velocitas 2/3

Nu ‘op de korfbal’ weer ‘lekker buiten op het veld’ betekent, schieten ook de mooie plaatjes als paddenstoelen uit de grond. Onze eigen World Press kandidaat Frans was aanwezig en schoot weer de ene korfbalclassic na de andere, van Velocitas senioren 2 en 3. Hieronder vind je ze terug, inclusief een mini-wedstrijdverslag.

Velocitas 2 – IJsselvogels 2

Velocitas 2 speelde afgelopen weekeinde een belangrijke wedstrijd tegen IJsselvogels 2. Het tweede van Velocitas staat namelijk bovenaan, met in het kielzog: IJsselvogels 2.

Velocitas 2 liet echter vanaf het begin zien waarom zij aan kop gaan in de 2e klasse. Het veldoverwicht was duidelijk zichtbaar in de uitslag: 17 – 12. Met nog minder dan een helft veldseizoen voor de boeg, komt dat kampioenschap best wel dichtbij.

Foto’s door: Frans van Herwijnen

Velocitas 3 – Madjoe 2

Ook Velocitas 3 speelde een belangrijke wedstrijd, tegen Madjoe uit Rijnsburg. Het derde van Velocitas staat middenmoot maar heeft nog wat punten nodig om zichzelf los te spelen van hekkensluiters, waarvan Madjoe er één van is.

Dat ook wedstrijden zonder al te veel punten spannend kunnen zijn, werd nog maar eens bevestigd in dit ‘regioduel’: de wedstrijd eindige uiteindelijk onbeslist in 10 – 10, waarmee Velocitas zichzelf veilig speelt als middenmoter.

Foto’s door: Frans van Herwijnen

Scroll naar boven