Winst op eigen grond voor Velocitas 1 tegen Ons Eibernest 1

Velocitas speelde afgelopen zaterdag een heerlijke wedstrijd thuis tegen Ons Eibernest 1. Lisanne uit de A1 startte in de verdediging. Het weer was mooi en de sfeer was goed. Velocitas 1 maakte een relaxte indruk en was vanaf het begin van de wedstrijd overtuigend in haar spel. De foto’s zijn gemaakt door Frans van Herwijnen.

Goed begin is het halve werk

Al in de eerste minuut mag Lianne een strafworp nemen en daarmee is de wedstrijd van start met 1 – 0 voor Velocitas. Dan duurt het een tijd voordat er weer gescoord wordt, maar dat geeft niet want dat is weer Velocitas 1. Daarna volgen de 3 – 0 en 4 – 0 voordat Ons Eibernest 1 hun eerste schot raakt. Velocitas gaat rustig door met scoren en bij de rust is de stand 9 – 4.

Nick in duel met zijn tegenstander.

Rustig uitspelen

Na de rust gaat het voor het team uit Den Haag even wat makkelijker wanneer zij twee schoten lossen die door de korf vallen, maar voor de gehele tweede helft blijft het hier verder bij. Niet voor Velocitas, dat 7 keer op rij weet te scoren. Hierdoor is al snel in de tweede helft duidelijk dat Velocitas 1 de winst in haar broekzak heeft. De eindstand is uiteindelijk 16 – 6.

Aankomende zaterdag is er geen competitie voor Velocitas 1. Zaterdag 3 juni speelt Velocitas uit tegen Victum 1, dat nu 5e in de competitie staat.