Zaalkampioenen 2022-2023 gefeliciteerd

Sinds zaterdag 1 april zijn de Velocitaanse zaalkampioenen van het seizoen 2022-2023 bekend. Het is een mooie lijst, waar we als vereniging trots op zijn: G1, E1, senioren 6 en het eerste. Alle kampioenen, van harte gefeliciteerd! En voor alle Velocitanen: veel plezier en succes toegewenst in de aanstaande veldcompetitie.

Kampioensfeest

Op zaterdagavond was het kampioensfeest in de Velocitaskantine. Om half negen ging de kantine open. Al snel stroomde de kantine gezellig vol. Toen de sfeer er om tien voor tien al goed in zat, werd de bel geluid: een rondje van de club! Om tien uur was het zo ver: de huldiging van de kampioenen. De spelers van de E1 hadden ‘s middags hun kampioensfeest al gevierd.

Gezellig vol in de kantine

Eerst werden de kampioenen de gang op gestuurd. Daarna mochten ze terugkeren, door een erehaag van Velocitaanse armen: het zesde, de trainers van de E1, de G1 en tenslotte het eerste, dat door vandaag te winnen ook nog eens ongeslagen kampioen werd.

Een erehaag voor de kampioenen

Er volgden mooie speeches van Richard en Siebe, Huib dronk uit zijn schoen, Tim deed een dansje voor en daarna ging het allemaal van links naar rechts. Dj Timo zorgde er verder wel voor, dat de tent werd gemold. Volgens voorzitter Siebe eindigde het feest pas om 1 uur.

Allemaal van links naar rechts…
Dj Timo in actie

De kampioenen staan hieronder ook per team op de foto.

G1

Velocitas G1 zaalkampioen 2022-2023, gefeliciteerd!

E1

Velocitas E1 zaalkampioen 2022-2023, gefeliciteerd!

Senioren 6

Lees ook het verslag van de kampioenswedstrijd van de senioren 6.

Velocitas senioren 6 zaalkampioen 2022-2023, gefeliciteerd!

Senioren 1

Dit zaalseizoen werd het eerste ongeslagen kampioen. Voor het eerst gaat Velocitas in de zaal naar de overgangsklasse. Lees ook het verslag van de kampioenswedstrijd van het eerste.

Velocitas senioren 1 zaalkampioen 2022-2023, gefeliciteerd!
Scroll naar boven