Omslagfoto schoolkorfbal toernooi 2023

Zonnig schoolkorfbal bij Velocitas: Kastanjelaan, Schakel en Hobbit kampioen!

Een stralende lentezon scheen woensdag 19 april 2023 over het Velocitas schoolkorfbaltoernooi. Vijfendertig teams en veel ouders, begeleiders en helpers waren naar De Bloemerd gekomen. Ook huppelden er meer dan dertig kangoeroes op de korfbalvelden. De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm voor kinderen van drie tot en met zes jaar, met een knipoog naar het korfbal.

Velen waren naar De Bloemerd gekomen
De kangoeroetraining

Winnaars

Waar ‘vroeger’ wel eens grote papieren schema’s ingevuld werden, konden we woensdagmiddag een handige app gebruiken om de standen bij te houden. Met al die teams en wedstrijden was het een welkome vernieuwing.

Een van de zonovergoten wedstrijden tijdens het schoolkorfbaltoernooi
En nog een wedstrijdfoto

Toen de wedstrijden gespeeld en het ijs en de chips uitverkocht waren, mocht Velocitasvoorzitter Siebe de prijzen uitreiken.

De bekers glommen prachtig in de lentezon

Winnaar bij de F-teams was de Kastanjelaan F1. De Schakel won bij de E-teams. En bij de D-teams werd De Hobbit D1 kampioen. Gefeliciteerd!

Winnaar bij de F-teams: Kastanjelaan F1
Winnaar bij de E-teams: De Schakel
Winnaar bij de D-teams: De Hobbit D1

Meedoen?

Vond je het schoolkorfbaltoernooi leuk en wil je een keer meetrainen bij Velocitas? Laat het ons weten door een e-mail met je naam en leeftijd te sturen naar meedoen@sv-velocitas.nl. We nemen dan snel contact met je op. Ook is er iedere tweede dinsdag van de maand voor iedereen van 3 tot 18 jaar een vriendjestraining. Daar kun je je via hetzelfde e-mailadres voor opgeven.

Dankjewel!

Velocitas bedankt iedereen die meehielp: omroepers, barpersoneel, scheidsrechters, opbouwers, opruimers, etc. Ook willen we alle spelers, begeleiders en ouders bedanken voor jullie sportiviteit en gezelligheid. Natuurlijk bedanken we ook de toppers van de korfbal highschool van het Leonardo College. Zij hielpen ons met opbouwen, kangoeroetraining geven en het fluiten van wedstrijden.

Omroepers, barpersoneel en Leonardo College: bedankt!

Laten we ten slotte ook de schoolkorfbalcommissie van Constance, Martine, Hilde en Sabrina niet vergeten. Dankzij hen kon Velocitas na de coronajaren de draad van de schoolkorfbaltoernooien weer oppakken. Ze leverden ook de foto’s voor dit bericht aan. Dankjewel.

Scroll naar boven