Fysiotherapie

SV Velocitas onderhoudt al jarenlang een goede relatie op het gebied van medische begeleiding met de in Leiderdorp gevestigde praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk. Ook voor het komende seizoen is de samenwerking tussen SV Velocitas en Fysiotherapie Ommedijk weer verlengd.

Voor onze leden betekent dit het volgende:

  • Blessurespreekuur op dinsdag van 19:15 tot 19:45.
  • De doelstelling van het blessurespreekuur is om te inventariseren wat je problemen zijn,
  • vervolgens beoordelen hoe je met de sportbelasting moet omgaan (gratis) en of er een vervolgafspraak gemaakt moet worden om te behandelen vergoeding zorgverzekering fysiotherapie).
  • Bel voor een afspraak voor 12u ‘s-middags naar de praktijk 071-5417069. Vermeld hierbij dat je lid bent van Velocitas en in welk team je speelt.

Speelsters en spelers van selectieteams kunnen binnen 24 uur (mits noodzakelijk) een afspraak maken. Voor alle ander spelers wordt gestreefd naar een afspraak binnen 48 uur.

Alle leden van Velocitas hebben de gelegenheid om zo snel mogelijk onder behandeling te
komen bij ons in de praktijk. Hiervoor is in principe geen verwijzing van de huisarts nodig. Voor vergoeding bij de jeugd (<18) vallen de eerste 9 behandelingen fysiotherapie in de
hoofdverzekering, voor volwassenen (18+) valt fysiotherapie onder de aanvullende verzekering. Wij hebben zeer goede contacten met de orthopeden van het Alrijne ziekenhuis en met de diverse sportartsen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 071 – 541 7069
Website http://www.fysiotherapieommedijk.nl
E-mail: info@fysiotherapieommedijk.nl

Adres: Ommedijk 186 / 2353 GP Leiderdorp

Laatste berichten over fysiotherapie

Scroll naar boven