Lidmaatschap Velocitas

Contributie

In onderstaande tabel staan alle bedragen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau, voor 1 jaar lidmaatschap bij Velocitas.

Soort lid en leeftijd (peildatum 01-01-2020)Bedrag
Senioren (> 18 jaar)€269.00
Senioren selectie ( > 18 jaar)€289.00
Junioren (16 t/m 18 jaar)€240.00
Aspiranten (12 t/m 15 jaar)€175.00
Pupillen (6 t/m 11 jaar)€163.00
Kangoeroe (< 6 jaar)€114.00
Recreanten€114.00
Niet spelend€63.00
G-leden€138.00
Contributie voor korfbalseizoen 2019-2020

Lidmaatschap opzeggen

Wij zouden het jammer vinden als je besluit jouw lidmaatschap bij Velocitas te beëindigen. Wist je trouwens dat je je lidmaatschap ook kunt omzetten naar niet-spelend lid? Dan blijf je lid van de vereniging maar omdat je geen wedstrijden speelt, betaal je minder contributie. Indien je het lidmaatschap écht wilt beëindigen dan dient jouw schriftelijke opzegging het liefst voor 30 april, maar uiterlijk 30 juni (datum e-mailbericht) binnen te zijn bij de ledenadministratie. Vraag altijd om een ontvangstbevestiging.

Contactgegevens ledenadministratie:
Ada van der Windt
ledenadministratie@sv-velocitas.nl

LET OP! 

Als je opzegt ná 30 juni ben je contributie verschuldigd.De opzegdatum van 30 april is niet toevallig gekozen. Voor het einde van ieder seizoen moet Velocitas namelijk al aan de KNKV opgeven hoeveel teams er volgend seizoen zullen spelen, en hoeveel leden de verenging telt. De vereniging is voor het gehele volgende seizoen contributie verschuldigd op basis van die gegevens. Daarnaast gebruikt Velocitas deze gegevens om de team-indelingen te maken, trainers te zoeken, zaalruimte te huren en er voor te zorgen dat iedereen kan trainen en spelen.

Extra informatie

  • Voor het spelen van wedstrijden is een (digitale) spelerskaart nodig. Een recente (pas)foto kan bij de aanmelding worden verstuurd.
  • Een korfbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni en een aanmelding geldt in principe voor een heel seizoen en wordt zonder opzegging automatisch met een jaar verlengt.
  • Bij tussentijdse aanmelding wordt contributie gerekend vanaf de aanmeldingsdatum.
  • Tussentijds opzeggen (schriftelijk bij de ledenadministratie!) kan natuurlijk altijd maar heeft wel financiële consequenties.