Lidmaatschap Velocitas

Op deze pagina vind je informatie over het lidmaatschap van Velocitas, zoals over de contributie en hoe je je lidmaatschap moet opzeggen. Informatie over hoe je lid moet worden, vind je op de pagina lid worden.

Contributie

In onderstaande tabel staan alle bedragen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau, voor 1 jaar lidmaatschap bij Velocitas.

Soort lid en leeftijdBedrag
Senioren (> 18 jaar)€274.00
Senioren selectie ( > 18 jaar)€294.00
Junioren (16 t/m 18 jaar)€244.00
Aspiranten (12 t/m 15 jaar)€178.00
Pupillen (6 t/m 11 jaar)€166.00
Kangoeroe (< 6 jaar)€116.00
Recreanten€116.00
Niet spelend€64.00
G-leden€140.00
Contributie voor korfbalseizoen 2024-2025

Lidmaatschap opzeggen

Wij zouden het jammer vinden als je besluit jouw lidmaatschap bij Velocitas te beëindigen. Wist je trouwens dat je je lidmaatschap ook kunt omzetten naar niet-spelend lid? Dan blijf je lid van de vereniging, maar omdat je geen wedstrijden speelt betaal je minder contributie. Indien je het lidmaatschap echt wilt beëindigen, dan moet jouw schriftelijke opzegging het liefst voor 30 april, maar uiterlijk 30 juni binnen te zijn bij de ledenadministratie. Als je dit via e-mail doet, kijken we naar de datum van het verzenden van het e-mailbericht. Vraag altijd om een ontvangstbevestiging.

Contactgegevens ledenadministratie:
Ada van der Windt
ledenadministratie@sv-velocitas.nl

LET OP! 

Als je opzegt ná 30 juni ben je contributie verschuldigd. De opzegdatum van 30 april is niet toevallig gekozen. Voor het einde van ieder seizoen moet Velocitas namelijk al aan de KNKV opgeven hoeveel teams er volgend seizoen zullen spelen, en hoeveel leden de verenging telt. De vereniging is voor het gehele volgende seizoen contributie verschuldigd op basis van die gegevens. Daarnaast gebruikt Velocitas deze gegevens om de teamindelingen te maken, trainers te zoeken, zaalruimte te huren en er voor te zorgen dat iedereen kan trainen en spelen.

Extra informatie

  • Voor het spelen van wedstrijden is een (digitale) spelerskaart nodig. Een recente (pas)foto kan bij de aanmelding worden verstuurd.
  • Een korfbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni en een aanmelding geldt in principe voor een heel seizoen en wordt zonder opzegging automatisch met een jaar verlengt.
  • Bij tussentijdse aanmelding wordt contributie gerekend vanaf de aanmeldingsdatum.
  • Tussentijds opzeggen kan, maar heeft financiële gevolgen. Je moet het ook schriftelijk bij de ledenadministratie doen!
Scroll naar boven