Nieuwsbrief

De Velocitas Nieuwsbrief is het belangrijkste communicatiemiddel voor onze leden! Met de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van belangrijke informatie, gebeurtenissen in en rondom de club, evenementen en nog veel meer. Gedurende het seizoen ontvang je minimaal 1 keer per week de nieuwsbrief van ons. 

Wanneer wordt de nieuwsbrief verstuurd?

De nieuwsbrief wordt iedere week verstuurd in de nacht van maandag op dinsdag. Wanneer je dus op dinsdag wakker wordt, vind je deze in je mail. Het kan voorkomen dat er in rustige periode’s zoals in de zomervakantie niet elke week een nieuwsbrief verstuurd wordt. Of wanneer er veel nieuws is een tweede nieuwsbrief in de loop van de week.

HOE kan ik iets insturen voor de nieuwsbrief?

Heb jij vanuit een commissie iets wat in de nieuwsbrief moet komen te staan? Of heb je iets anders leuks wat je met de club wilt delen? Stuur je bericht dan voor zondag 23:59 naar de Velopress, dan zetten zij het in de eerstvolgende nieuwsbrief. Stuur je iets later in, dan kan je bericht helaas pas met de nieuwsbrief van de week erop mee. Stuur een mailtje naar velopress@sv-velocitas.nl of gebruik onderstaand formulier om je bericht in te sturen.

HOE KAN IK ME AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF?

In verband met privacyredenen is de nieuwsbrief alleen voor leden en ouders. Ben jij lid en ontvang je de nieuwsbrief niet, of heb je problemen met ontvangen? Stuur dan een mailtje naar velopress@sv-velocitas.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”2009″ title=”Contactformulier Velopress”]
Ik wil mij uitschrijven voor de nieuwsbrief, hoe doe ik dat?

Onderaan de wekelijkse nieuwsbrief staat een link met ‘schrijf je uit’. Klink hierop en voor je het weet ben je uitgeschreven.

Scroll naar boven