50e editie Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp – 21 t/m 24 juni 2022

Kaartverkoop start in de week van maandag 16 mei!

Helaas is het niet meer mogelijk om online een kaartje te bestellen. Wil je toch nog meelopen? Voor de 5 en 10 kilometer is het mogelijk om aan de start bij Velocitas een kaartje aan te schaffen op dinsdag 21 juni vanaf 17.30. Voor de 3 kilometer kan dit op woensdag. In beide gevallen betaal je 50 cent extra.

Een jubileum!

We zijn er ontzettend trots op: van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni 2022 organiseren wij voor de 50e keer de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp. Omdat dit een extra feestelijk jaar is, eindigen we vrijdagavond met een feest in onze kantine! Op deze pagina lees je hoe je tickets bestelt en staat alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

Afstanden

Dit jaar zijn er 3 afstanden waar je je voor kunt inschrijven. De Avond4Daagse wordt gelopen van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juni. De afstanden en dagen zijn als volgt:

  • De 3 kilometer (2 dagen, woensdag en vrijdag)
  • De 5 kilometer (4 dagen, dinsdag t/m vrijdag)
  • De 10 kilometer (4 dagen, dinsdag t/m vrijdag)

Inschrijven & tickets

Inschrijven voor het evenement gebeurt vanaf de 48e editie (2019) digitaal. Om mee te lopen met de Velocitas Avond4Daagse, heb je een startbewijs (ticket) nodig. Deze bieden we aan op onze online veloshop, zodra de verkoop geopend is. Je kunt vanaf 16 mei tot en met 16 juni 2022 tickets kopen voor de Avond4Daagse.

Zorg dat je bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • De voor- en achternaam per deelnemer
  • Hoeveelste deelname aankomende editie wordt per deelnemer
  • De tafel waar je straks de route ophaalt
  • Een e-mailadres waar we de inschrijfbewijzen naar toe kunnen sturen

De kosten voor de Avond4Daagse Leiderdorp zijn:

  • € 3,50 voor de 3 kilometer
  • € 5,50 voor de 5 & 10 kilometer

Nieuw: de Jubileum Meeloper

Elk jaar lopen er veel ouders mee die geen kaartje kopen. Bijvoorbeeld omdat ze maar 1 dag kunnen, of dit om en om doen. Voor deze groep mensen hebben we dit jaar het ‘Meeloper’ ticket. Met dit ticket krijg je geen vaantje of medaille en geen startbewijs maar doneer je een klein bedrag aan Velocitas. Zo kunnen we garanderen dat we ook volgende jaren weer een hele mooie avond4daagse organiseren!

Locaties en tijden

Elke avond starten we met lopen om 17:45 uur, vanaf onze kantine. Het adres is Bloemerd 7 in Leiderdorp. Op ons terrein lever je tijdelijk jouw inschrijfbewijs in voor een stempelkaart en route. Dit doe je bij de tafel die je opgeeft als jouw tickets koopt. Elke route eindigt ook weer bij onze kantine, waar je de stempelkaart weer inlevert en jouw inschrijfbewijs meeneemt voor de volgende dag.

Bekijk hier onze locatie op Google Maps:

Organisatie & Contact

Vanuit Velocitas organiseert de Avond4Daagse commissie ieder jaar de Velocitas Leiderdorp Avond4Daagse. Heb je vragen? De commissie is altijd bereikbaar op
Avond4Daagse@sv-velocitas.nl

Mediapartner

Velocitas werkt samen met Unity.nu, voor al het nieuws uit de regio Leiden.

Laatste nieuws over de A4D

Volg het laatste nieuws op onze socials:

Laatste berichten op sv-velocitas.nl