52e editie Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp – Dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2024

Kaartverkoop sluit maandag 17 juni 2024!

Klik hier en bestel jouw tickets voor de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp!

2024

De 52e editie van de Velocitas Avond4Daagsse Leiderdorp vindt plaats van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2024. De kaartverkoop opent op maandag 13 mei 2024, bezoek onze winkel via onderstaande link om een kaartje aan te schaffen. Tot 3 juni krijg je 1 euro korting op je kaartje!

Afstanden

Elk jaar zijn er drie afstanden waar je je voor kunt inschrijven, met op iedere route verkeersregelaars en stempelaars:

 • De 3 kilometer (2 dagen, woensdag en vrijdag)
 • De Zeeuw&Zeeuw 5 kilometer (4 dagen, dinsdag t/m vrijdag)
 • De Baanderij 10 kilometer (4 dagen, dinsdag t/m vrijdag)

Vanaf de 52e editie worden de routes zowel gemaakt als gelopen met behulp van Routefabriek. Download de gratis op op uw telefoon om makkelijk langs te routes te kunnen navigeren.

Inschrijven & tickets

Inschrijven voor het evenement gebeurt vanaf de 48e editie (2019) digitaal. Om mee te lopen met de Velocitas Avond4Daagse, heb je een startbewijs (ticket) nodig. Deze bieden we aan op onze online veloshop, zodra de verkoop geopend is. Je kunt vanaf 13 mei 2024 de zogenaamde Early Bird-tickets kopen voor de Avond4Daagse. In de laatste dagen voorafgaand de A4D-week kun je alleen nog online Late Bird-tickets aanschaffen of aan de start inschrijven op 18 (5 en 10 km) en/of 19 (3 km) juni.

De kosten voor de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp zijn:

 • Voorinschrijving online
  • Early Bird                     €6,-                  Voor de enthousiastelingen; wees er snel bij!
  • Late Bird                       €7,-     
  • Meeloper                     €3,-
  • Aan de start                  €7,- PIN ONLY

Zorg dat je bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand hebt:

 • De voor- en achternaam per deelnemer
 • Hoeveelste deelname aankomende editie wordt per deelnemer
 • Een e-mailadres waar we de inschrijfbewijzen naar toe kunnen sturen
Wellicht een optie voor jou: DE MEELOPER

Elk jaar lopen er veel ouders/verzorgers mee die geen kaartje kopen, bijvoorbeeld omdat ze maar 1 dag kunnen, of dit om en om doen. Voor deze groep mensen hebben we het Meeloper-ticket. Met dit ticket krijg je geen vaantje of medaille en geen startbewijs maar doneer je een klein bedrag aan Velocitas. Met deze donaties kunnen wij de volgende edities blijven organiseren.

Natuurlijk kun je als ouder/verzorger ook inschrijven bij de school van het kind of bij ’Velocitas’. Op deze manier krijg jij zelf ook een medaille.

Locaties en tijden

Elke avond kan er worden gestart met lopen tussen 17.45 en 19.00 uur vanaf onze kantine. Het adres is Bloemerd 7 in Leiderdorp. Op ons terrein lever je tijdelijk jouw inschrijfbewijs (op de eerste loopdag noem je alleen jouw naam) in voor een stempelkaart en route. Dit doe je bij de tafel die je opgeeft als jouw tickets koopt. Elke route eindigt ook weer bij onze kantine, waar je de stempelkaart weer inlevert en jouw inschrijfbewijs meeneemt voor de volgende dag.

Terugkijken op een jubileum!

We zijn er ontzettend trots op: van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni 2022 organiseerden wij voor de 50e keer de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp. Omdat dit een extra feestelijk jaar was, eindigden we vrijdagavond met een feest in onze kantine! Foto’s zijn terug te vinden door op deze link te klikken.

Organisatie & Contact

Vanuit Velocitas organiseert de Avond4Daagse-commissie ieder jaar de Velocitas Leiderdorp Avond4Daagse. Heb je vragen? De commissie is altijd bereikbaar op
Avond4Daagse@sv-velocitas.nl.

Bram Grims, Ilse Robbers, Manon Robbers, Bram van Zwieten, Angelique Berveling en Nienke van der Ploeg.

Mediapartner

Velocitas werkt samen met Unity.nu, voor al het nieuws uit de regio Leiden.

Laatste nieuws over de A4D

Volg de Avond4Daagse op social media

Laatste berichten op sv-velocitas.nl

Scroll naar boven