Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp

De Avond4Daagse is dit jaar helaas afgelast in verband met het Coronavirus. Hier lees je daar meer over.

Hét wandelevenement van Leiderdorp.

De Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp is al jaren een begrip in de regio. Duizenden lopers versieren gedurende 4 dagen de straten van Leiderdorp. Dit jaar zal de Velocitas Avond4Daagse plaatsvinden van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni. Ben jij ook van de partij?  Hieronder vind je alle benodigde informatie terug.

Afstanden en starttijden

Elke avond worden er twee afstanden gelopen: de 5 km en de 10 km. Speciaal voor de allerkleinsten is er op woensdag en vrijdag ook een mogelijkheid om 3 km te lopen. Elke avond kan er gestart worden tussen 17.45 en 19.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor het evenement gebeurt vanaf de 48e editie (2019) digitaal. Het is ook mogelijk om je aan de start in te schrijven*. In dat geval betaal je € 0,50 extra. Zodra inschrijving mogelijk is, vind je op deze website de knop naar de inschrijving terug. 

*Inschrijven aan de start is alleen mogelijk op dinsdag 18 juni voor de 5 en 10 km en woensdag 19 juni voor de 3 km. 

Wil jij graag een mailtje ontvangen zodra de online kaartverkoop is gestart? Geef dan hieronder jouw mailadres op. Optioneel: geef aan of je elke loopdag het programma om 17:30 in jouw mailbox wilt ontvangen. 

We gebruiken jouw e-mailadres alleen om te laten weten dat de inschrijving voor de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp is geopend. Als je hebt aangegeven de route te willen ontvangen, krijg je die 4 keer in jouw inbox. Na de Avond4Daagse verwijderen we je e-mailadres weer.

* indicates required

Kosten

De kosten in 2019 voor deelname per afstand bedragen:

3 km: € 3,50 per persoon
€ 4,- p.p. bij inschrijving aan de start
5 km: € 5,50 per persoon
€ 6,- p.p. bij inschrijving aan de start
10 km: € 5,50 per persoon
€ 6,- p.p. bij inschrijving aan de start

Betaling gebeurt tijdens het inschrijven. Als je je online inschrijft loopt dit via Ideal. Bij inschrijven aan de start is contant betalen mogelijk. 

Kosten zijn onder voorbehoud.

Voorgaande edities

2017

In 2017 hadden we ruim 1400 lopers, heerlijk weer een een fantastische sfeer. Op zoek naar een sfeerimpressie? Paul Onderwater maakte onderstaande video.

Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp 2017 door Paul Onderwater

Organisatie & Contact

Vanuit Velocitas organiseert de Avond4Daagse commissie ieder jaar de Velocitas Leiderdorp Avond4Daagse. Heb je vragen? De commissie is altijd bereikbaar op Avond4Daagse@sv-velocitas.nl

Privacy

Met zo’n mooi evenement willen met natuurlijk wel alles vastleggen. Daarom lopen er gedurende de dag fotografen rond, zodat we onze kinderen kunnen laten zien dat we er bij waren.

We proberen zo goed mogelijk jouw privacy te respecteren. Mocht je toch een foto/ materiaal online zien staan waarvan je denkt ‘ik denk ‘t niet’, neem dan even contact op via avond4daagse@sv-velocitas.nl. Dan zorgen we zo snel mogelijk dat het goedkomt.

Laatste nieuws over de A4D