Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp

De hele maand juni 2021 in ‘digitale’ vorm.

Goed nieuws: we gaan weer lopen! Nadat we vorig jaar het evenement helaas moesten annuleren, zijn we dit jaar weer terug met een nieuwe editie van de Velocitas Leiderdorp Avond4Daagse. Helaas nog wel in afgeslankte vorm: we lopen niet in grote groepen maar houden ons aan de coronaregels die op het moment van lopen gelden. Ook zijn er geen verkeersregelaars aanwezig en laten ook de gezamenlijke start en finish ook nog 1 jaartje op zich wachten. Je hebt van 1 tot en met 30 juni om de 4 dagen te lopen.

Hoe het werkt

Zodra je via onze webshop tickets voor de Avond4Daagse koopt, krijg je de routes een paar dagen voor de start (1 juni) digitaal toegestuurd. Vervolgens heb je een maand de tijd om de routes te lopen. Ook hebben we per avond een leuke foto-opdracht bedacht, ter vervanger van de stempelposten. Zo houden we ook dit jaar de mensen die stiekem de route proberen af te snijden, goed in het oog ;-).

Je kunt van 19 mei tot en met 26 juni tickets kopen voor de Avond4Daagse. De laatste dag dat je kunt lopen is 30 juni. Na het lopen haal je de medailles op bij Velocitas of jouw school. Dat leggen we hieronder verder uit.

Spelregels

Omdat dit jaar anders dan anders is, is het belangrijk dat iedereen zich aan de volgende regels houdt:

  • Hou je aan de coronaregels die gelden op het moment dat je loopt (dus ook het aantal mensen waarmee je loopt)
  • Er zullen dit jaar geen verkeersregelaars op de route staan; hou je dus altijd netjes aan de verkeersregels
  • De routes starten en finishen bij Velocitas. Deze locatie wordt deze editie niet als start/finish gebruikt en blijft gesloten voor lopers van de Avond4Daagse.
  • Deelname is geheel op eigen risico/verantwoordelijkheid.
  • Gekochte tickets kunnen we helaas niet terugnemen
Medaille

Ook dit jaar krijg je natuurlijk ‘gewoon’ een medaille of nummertje voor op jouw medaille, afhankelijk van hoe vaak je al hebt deelgenomen. Omdat er geen afsluitend feest is, gaat het ophalen van de medailles wel net even anders. Dit kan op Velocitas en waarschijnlijk ook bij jou op school – we zijn nog bezig om dit kort te sluiten met alle basisscholen.

Bij het inschrijven kun je aangeven of je jouw medailles op school of bij Velocitas wilt ophalen. Bij Velocitas kan dit op de eerste 2 zaterdagen van juli. Hierover krijg je dan later bericht.

Mocht je als ophaalpunt jouw school invullen en dit blijkt later niet mogelijk, geen nood. We sturen je dan een e-mail met informatie over het ophalen van de medailles bij Velocitas.

Kosten

De kosten bedragen dit jaar € 5,50 voor alle afstanden. Er zijn 3 afstanden: de 3km,5km en 10km. Ook de 3km heeft dit jaar 4 routes!

Inschrijven

Inschrijven voor het evenement gebeurt vanaf de 48e editie (2019) digitaal.

Organisatie & Contact

Vanuit Velocitas organiseert de Avond4Daagse commissie ieder jaar de Velocitas Leiderdorp Avond4Daagse. Heb je vragen? De commissie is altijd bereikbaar op Avond4Daagse@sv-velocitas.nl

Laatste nieuws over de A4D