Kangoeroe-Klup

Ben jij tussen de 3 en 6 jaar? Kom dan elke zaterdag naar de Kangoeroe Klup-training bij Velocitas.

Neem je ook een vriendje of vriendinnetje mee?

Wat is een Kangoeroe Klup?
De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod, met een knipoog naar het korfbal, wat aangeboden wordt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. De naam Kangoeroe Klup is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met de vaardigheden die horen bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Lopen, springen, scoren en plezier vormen de basis van de spelen die gedaan worden tijdens een kangoeroe training. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel – een veilige, vertrouwde en warme plaats – voor onze jongste leden! We zijn met de kinderen nog niet bezig op prestatie niveau, maar puur spelenderwijs leren hoe je samen, met veel plezier, gaat bewegen.

Ben jij benieuwd naar deze wekelijkse gezelligheid? Kom dan een keertje kijken en mee doen. En wie weet vind jij de perfecte beweegactiviteit die precies bij jou past! 

  • Informatie in het kort:
  • Wat: Kangoeroe Klup training
  • Voor wie: Kinderen van 3 t/m 6 jaar
  • Wanneer: Elke zaterdag vanaf september
  • Hoe laat: 10:00-11:00
  • Waar: Korfbalvereniging Velocitas (Bloemerd 7, Leiderdorp) en in de wintermaanden in een sporthal

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Iris Jägel door een mail te sturen naar kangoeroeklup@sv-velocitas.nl

Voor inschrijvingen kunt u hier terecht

Scroll naar boven