Lid worden

Ben jij tussen de 3 en de 18 jaar oud en wil je een keertje meetrainen? Kom dan naar de eerstvolgende vriendjestraining, zie onze agenda. Meld je aan door een mailtje te sturen naar meedoen@sv-velocitas.nl met je naam en geboortedatum. Daarna zul je snel van ons horen, tot snel

Welkom bij Velocitas

Wil je (gaan) sporten en wil jij lid worden van de leukste korfbalvereniging van Nederland, waar je naast korfballen ook leuke mensen ontmoet en mee kunt doen aan een heleboel activiteiten? Word dan lid van SV Velocitas.

Velocitas organiseert naast het korfbal uiteenlopende evenementen en activiteiten. Een vereniging waar je vanaf 3 jaar van harte welkom bent, en waar je je snel thuis zal voelen.

Kom gewoon eens kennismaken met de sport en onze vereniging. Je kan een keer komen kijken bij een training of wedstrijd. Of train een paar keer gratis mee. Gewoon om te kijken of het bevalt.

Wil je meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar meedoen@sv-velocitas.nl. We nemen dan contact met je op en zoeken samen een datum om een keer mee te komen trainen. Ook kunnen we je dan informeren over onze vereniging en eventuele vragen beantwoorden.

Aanmeldformulier

Heb je besloten dat je lid wilt worden van Velocitas? Download dan hier het Aanmeldformulier (PDF), vul het in en stuur het op. Waar je het moet inleveren staat op het formulier. Nadat we het hebben ontvangen nemen we contact met je op.

Lidmaatschap

Op de pagina lidmaatschap vind je meer informatie over het lidmaatschap van Velocitas, zoals over de contributie.