Partners van Velocitas

Wilt u uw naamsbekendheid in Leiderdorp en omgeving vergroten? Wilt u dat uw bedrijf een sportief imago krijgt? Gaat u dan een samenwerking aan met Velocitas, de korfbalclub van Leiderdorp en tevens een van de grootste verenigingen van de omgeving met ca. 400 leden.

Mogelijkheden partnership

Binnen Velocitas zijn er vele vormen van partnership mogelijk en we bedenken telkens weer nieuwe varianten. Het plaatsen van een reclamebord, kledingsponsor, een advertentie in ons clubblad, een banner op onze website, etc. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Naast de ondersteuning van de club zal Velocitas uw merk uitdragen naar buiten waardoor er een fijne samenwerking wordt gevormd.

Wellicht heeft u zelf wel een idee waarmee we samen een partnership maximaal kunnen uitdragen. Wij staan altijd open voor uw ideeën.

Graag zouden we met u in gesprek komen. De leden van de Commissie Commerciële Zaken van Velocitas geven u graag meer uitleg over deze partnership. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar sponsoring@sv-velocitas.nl.

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u ook in ons sponsorplan.

Onze partners:

Scroll naar boven