Sponsorplan

Met trots presenteren wij het sponsorplan voor korfbalvereniging Velocitas in Leiderdorp. Als korfbalvereniging zijn wij al jaren actief in de Leiderdorpse gemeenschap en wij hebben ons ten doel gesteld om de korfbalsport te promoten en te laten groeien in onze regio.

Om dit doel te bereiken, hebben wij de steun van onze lokale gemeenschap nodig. Ons sponsorplan biedt bedrijven de mogelijkheid om ons te ondersteunen en om hun merk te promoten bij onze leden en supporters.

Door te investeren in onze vereniging, kunnen bedrijven rekenen op een brede exposure, zowel binnen als buiten de korfbalwereld. Onze vereniging heeft een groot netwerk van leden, supporters en vrijwilligers die actief zijn in verschillende sectoren van de samenleving. Hierdoor bieden wij bedrijven de kans om zich te profileren bij een divers publiek.

Daarnaast biedt ons sponsorplan bedrijven de mogelijkheid om zich te verbinden aan een vereniging die zich inzet voor de lokale gemeenschap en die bijdraagt aan de sportieve en sociale ontwikkeling van jong en oud.

Wij hopen dat u, als potentiële sponsor, enthousiast wordt van ons sponsorplan en dat u overweegt om ons te ondersteunen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat korfbalvereniging Velocitas kan blijven groeien en bloeien in Leiderdorp.

Namens het bestuur en alle leden van korfbalvereniging Velocitas, danken wij u voor uw interesse.

Deze partners van Velocitas gingen u al voor.