Velocitastoernooi

25 augustus 2018: Velocitastoernooi

Hét evenement om het nieuwe seizoen mee te starten.

Het Velocitastoernooi is voor vele verenigingen al jaren vaste prik. En niet alleen voor verenigingen uit Nederland. Want met teams uit Duitsland, Engeland, Schotland België en is het Velocitastoernooi allang niet meer dat buurtfeestje van 44 jaar geleden. Nog steeds niet overtuigd? Lees dan vooral even verder.

Let op: voor dit jaar zit het toernooi al vol. Wil je een uitnodiging krijgen voor het toernooi van 2019? Stuur dan even een mailtje naar toernooi@sv-velocitas.nl

Voor wie is het toernooi?
Het Velocitastoernooi is voor senioren- en A-teams. De verschillende poules vertegenwoordigen verschillende niveaus, van 'wij lopen warm want we spelen selectie'  tot en met 'van wie kan ik noppenschoenen lenen?'.
Het dagprogramma

Rond 09:00 starten de wedstrijden. Rond 16:00 heeft iedereen wel genoeg pogingen gehad, waarna we lekker gaan BBQ-en. Daarna sluiten we de dag feestelijk af met een feest in onze eigen kantine.

Aanmelden voor de BBQ
Aanmelden voor de Velocitas-BBQ kan via het aanmeldformulier. De kosten voor volwassenen (13 jaar en ouder) bedragen € 8,50,- P.P. Voor kinderen t/m 12 jaar bedragen de kosten € 3,50 P.P. (2018).

Let op: speel je voor een andere vereniging? Dan is de kans groot dat wij jouw vereniging al benaderd hebben over de BBQ. Controleer dit eerst even voor je je op eigen initiatief aanmeldt.
Privacy
Met zo'n mooi evenement willen met natuurlijk wel alles vastleggen. Daarom lopen er gedurende de dag fotografen rond, zodat we onze kinderen kunnen laten zien dat we er bij waren.

We proberen zo goed mogelijk jouw privacy te respecteren. Mocht je toch een foto/ materiaal online zien staan waarvan je denkt 'ik denk 't niet', neem dan even contact op via toernooi@sv-velocitas.nl. Dan zorgen we zo snel mogelijk dat het goedkomt.

Om je aan te melden voor de BBQ hebben we een aantal basisgegevens nodig, zoals bijvoorbeeld je naam. Die gooien we uiterlijk 6 maanden later weer weg, zodat niemand weet wat jij gegeten hebt op ons toernooi. Voor inzicht in je gegevens neem je ook contact op via bovenstaand adres.

Voor leden:

Voor wie?
Het toernooi is voor alle Velocitasleden die in een A- of seniorenteam spelen. Voor de jeugdteams proberen we elk jaar een toernooi op hemelvaartsdag te bezoeken.
Aanmelden BBQ
Je kunt je tot en met 19 augustus aanmelden voor de BBQ met het aanmeldformulier.
Afmelden toernooi
Ben jij er niet bij de 25e? Meld je dan zo snel mogelijk af via het afmeldformulier, dan houden wij daar rekening mee. Bedankt!

Vragen?

Contactformulier
Stuur ons een berichtje. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Via e-mail kan ook: toernooi@sv-velocitas.nl

Partner van Velocitas: