Velocitastoernooi

28 augustus 2021

Op 28 augustus 2021 hopen we dat het echt weer kan: ons eigen internationale
Velocitastoernooi voor senioren en A-jeugd organiseren. Met korfbal, lekker eten, en
lekker dansen. Graag horen we of je komt, ook als je nog twijfelt. Lees dus
onderstaande info even door, dan ben je straks net zo enthousiast als wij zijn. Je kunt
aangeven of je komt tot en met 19 juni 2021. Daarna beslissen we of het toernooi
doorgaat of niet.
toernooi@sv-velocitas.nl.

*Het speelschema is pas op de dag van het toernooi beschikbaar.

De wedstrijden

De wedstrijden worden op gras én kunstgras gespeeld, waarbij de hogere teams van het kunstgras gebruik maken en de overige teams de wedstrijden op gras spelen. De eerste ronde start tussen 09:00u en 09:30u, de laatste ronde is rond 16:00u klaar. Wedstrijden duren ongeveer een half uur. De sterkte per poule varieert van overgangsklasse/ 1e klasse tot ‘gewoon lekker een balletje gooien’.

De BBQ

Elk jaar wordt de dag afgesloten met de Velocitastoernooi BBQ. Vorig jaar prikten meer dan 400 deelnemers een vorkje mee. Kosten liggen rond de 9 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen t/m 14 jaar. Aanmelden voor de barbecue kan op een later moment. Deelnemers krijgen hierover bericht. Dit jaar kan er voor het eerst online via onze winkel betaald worden.

Tent met mensen in de rij voor de BBQ na het velocitastoernooi

Het feest

Het Velocitastoernooi wordt afgesloten met een groot feest op de zaterdagavond. Tot een uur of 01:00 danst iedereen de vermoeidheid van zich af onder leiding van DJ Timo en of Lars. De beste deuntjes gegarandeerd. Voor het consumeren van alcohol is een polsbandje verplicht. Die krijg je op vertoon van je ID (alleen 18 jaar en ouder).

Aanmelden en contact

Weet je genoeg en wil je je aanmelden voor het Velocitastoernooi? Of heb je juist nog wat extra vragen voor ons? Gebruik dan het contactformulier hieronder. Geen in ieder geval aan met hoeveel teams je komt, in welke klasse het team speelt en of je blijft slapen of niet.

Man lost schot tijdens korfbalwedstrijd op Velocitastoernooi

Foto en video

Laatste toernooinieuws