Velocitastoernooi – 27 augustus 2022

Op 27 augustus 2022 pakken we eindelijk weer vol uit en organiseren we ons
eigen internationale Velocitastoernooi. Met korfbal, lekker eten, en lekker dansen.
Overnachten kan natuurlijk ook. Graag horen we of je komt! Lees dus onderstaande
info even door en druk op die knop hieronder als je als jij er bij bent.

Terugkijken

1 filmpje zegt meer dan 1000 woorden. Kijk daarom vooral even onze sfeerbeelden terug uit 2019, dan weet je gelijk waarom je dit niet wilt missen.

Toernooi

Senioren & A-jeugd. Voor alle niveaus, op 4 kunstgrasvelden en normaal gras. Geen VAR, wel een topteam aan scheidsrechters dat alles in goede banen leidt.

BBQ & Feest

Want al het eten wordt met de grootste zorg bereid. Een kaartje koop je een aantal weken van tevoren via onze eigen webshop. Wel zo makkelijk. Met heerlijke muziek maken we een fantastisch feestje voor een knallende afsluiter. Dansplezier tot in de kleine uurtjes gegarandeerd.

Overnachten

Teams komen van heinde en ver om minimaal één keer ons befaamde Velocitastoernooi mee te maken. Een soort Mekka van de. balsport dus. Daar neem je de tijd voor, dat snappen wij. Daarom is een nachtje slapen geen probleem. In jouw eigen tent, of je huurt er eentje bij ons.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan staat er een professioneel team voor je klaar om die te beantwoorden: namelijk de Toernooicommissie van Velocitas. Altijd bereikbaar op toernooi@sv-velocitas.nl, overdag, diep in de nacht en ook tijdens weekenden.