Velocitaskamp

In 2018 organiseert Velocitas voor de ​33e keer e​ en Jeugdkamp. Na overleg met het bestuur is door de hoofdleiding van het afgelopen jaar een kampgebouw vastgelegd in de 1e​ ​ week van de schoolvakantie.
Van zaterdag 14 juli tot en met zaterdag 21 juli 2018

Velocitaskamp groepfsfoto
Velocitaskamp 2018

Accommodatie
Net als andere jaren gaan we naar kampeerboerderij D’n Hazelaar in het Noord-Brabantse Eersel. Kampeerboerderij ‘D’n Hazelaar’ is gelegen in het bosrijke Eersel op de grens van Noord-Brabant en België.​ ​De kampeerboerderij bestaat uit vijf gebouwen en wij zullen gebruik maken van twee van deze gebouwen. We hebben de beschikking over twee ruime keukens waar onze koks zich naar hartelust kunnen uitleven. De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei bosspelen. Er bevindt zich een groot zwemmeer op camping Ter Spegelt op loopafstand van de kampeerboerderij, waar we met mooi weer gebruik van zullen maken. Kortom, niets lijkt een spetterende kampweek in de weg te staan. Wilt u een indruk krijgen van de locatie dan kunt u een kijkje nemen op ​www.denhazelaar.nl​. Wij hebben de kampgebouwen ’t Hazenhonk’ en ’t Hazenleger’ tot onze beschikking.

Thema
Elk jaar geeft Sport en Spel een (creatief)thema aan het Velocitaskamp. De hele week zal in het teken staan van dat thema. Voorbeelden van thema’s van de afgelopen jaren zijn Jungle, Sprookjes, Tijdmachine, Feest, Wereldreis en ‘Velocitas op televisie’. Dit jaar zal het thema ‘Circus‘ zijn. Net zoals andere jaren maken wij van de week een groot feest.

Vertrek en aankomst
We vertrekken ​zaterdag 14 juli 2018 om 14:00 uur​ vanaf de Velocitaskantine in de Bloemerd. Iedereen wordt verzocht om uiterlijk 13:30 uur aanwezig te zijn. De kantine gaat om 13:15 uur open. Zorgt u dat uw kind dan wel gegeten heeft en/of geef een paar boterhammen mee. De eerste maaltijd die door onze koks geserveerd wordt zal het avondeten zijn. Voor het vertrek willen we graag weten of iedereen aanwezig is, dus vragen wij u of uw kind zich te melden bij de leiding (Sanne Glasbeek of Laurens van Veldhuizen).​ Zo kunnen we niemand vergeten en op tijd vertrekken.

Op ​zaterdag 21 juli 2018 v​ertrekken we om 10:30 uur weer uit Eersel, en verwachten dan tussen 12:00 uur en 12:30 uur weer in de Bloemerd te zijn. De bus zal er namelijk ongeveer twee uur over doen. Vanaf 11.30 uur kunt u naar de kantine bellen voor de laatste schatting van de aankomsttijd. Het telefoonnummer van de kantine is: 071 – 5890940.