Velopress

De Velopress is verantwoordelijk voor alle interne- en externe communicatie van Velocitas. Onder andere via een nieuwsbrief, social media en lokale omroepen houdt deze commissie zowel spelers als alle andere liefhebbers van onze club op de hoogte van al het nieuws en nog veel meer. Onder de foto’s lees je meer over de leden van deze commissie.

Deadline voor het aanleveren van kopij voor de nieuwsbrief: ‘s zondags 23:59

Op maandag kunnen we dan aan de nieuwsbrief werken en deze versturen.

Altijd te bereiken op:

velopress@sv-velocitas.nl

Personen:
Even voorstellen…

Voorzitter van deze commissie is Remco van Veenendaal. Hij werkt bij het Nationaal Archief aan digitale preservering en korfbalde bij Frigro, de Parabool, OJC’98 en Noviomagum. Remco raakte betrokken bij Velocitas toen zijn zoon Jasper ging korfballen. Eerst schreef Remco wedstrijdverslagen, later volgden ook andere stukjes en zo kwam van het een het ander.

Jop Rodenhuis is het kloppend hart achter de sociale media van Velocitas. Hij werk als User Experience Designer bij een design agency in Rotterdam. Zijn korfballeven is gestart bij Pernix in Leiden. Inmiddels speelt Jop al 8 jaar bij Velocitas en is zijn hart groen en blauw. In het bestuur van Velocitas is hij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, wat hij nu toepast bij de Velopress. Met het maken van aankondigingen, posters, foto’s en video’s laat hij iedereen zien hoe leuk onze club is. Iets leuks voor de sociale media? Dan moet je bij Jop zijn!

De nieuwsbrief wordt iedere week in elkaar gezet door Marlies Smit. Daarnaast schrijft zij, in afwisseling met Jop, de wedstrijdverslagen van Velocitas 1. Hiervoor heeft ze veel contact met verschillende mensen binnen de vereniging. Marlies kwam op haar twaalfde bij Velocitas via het schoolkorfbal toernooi, en is eigenlijk nooit meer weggegaan.

Hans van der Windt is de beheerder van de NAS. Hij werkt in de ICT bij DSM en is al zijn hele leven korfballer bij Velocitas. Velopressen maakt hij al sinds de tijd dat ze werden gestencild en thuis in de brievenbus werden gedaan. Door de intrede van de computer en het internet heeft hij de hele ontwikkeling van de Velopress tot nu toe meegemaakt en vormgegeven.

Naast deze Velopressers kunnen we rekenen op de hulp van Annejet Bosman (sociale media), Jordi van den Bosch (website), Frans van Herwijnen (terugtredend fotograaf), Mieke Baasten en Sandra Gans. Ook voorzitter Siebe Schuemie is nog steeds een beetje Velopresser.