Aanbieding!

Avond4Daagse Ticket 2023 – Early Bird

7.00 6.00

Vul voor 1 deelnemer onderstaande gegevens in en klik op ‘In Winkelmand’. Herhaal dit proces voor elke deelnemer waar je een ticket voor aanschaft. Klaar om af te rekenen? Klik dan op ‘Afrekenen’ (rechts van deze tekst op pc, onderaan op mobiel).

Klik hier voor meer informatie over de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp.

Loop je mee maar koop je normaal geen kaartje omdat je maar een deel aanwezig bent? Bijvoorbeeld om even met jouw kind te zijn? Overweeg dan de aanschaf van de ‘Meeloper’. Met een Jubileum Meeloper ticket ondersteun je Velocitas met al zijn vrijwilligers zonder dat je inschrijft voor een nummertje.

*Elke avond haal je je stempelkaart op bij een tafel van ons terrein. Aan het einde van elke avond lever je hier ook jouw stempelkaart weer in. Selecteer hier bij welke tafel je de stempelkaart wilt ophalen.

Beschrijving

Ja, daar zijn ze weer! De Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp Tickets! Bestel nu jouw deelnamebewijs en loop mee met de Avond4Daagse van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni 2023.

Ben jij een early bird? Bestel vóór 10 juni 2023, dan kost een ticket maar € 6,-.
Vanaf 10 juni tot en met 18 juni ben je een late bird en betaal je € 7,- voor een ticket.

De digitale tickets gemist? Koop dan een kaartje aan de start op dinsdag 20 juni.
De prijs is dan € 7,-.

Loop je mee maar koop je normaal geen kaartje omdat je maar een deel aanwezig bent? Bijvoorbeeld om even met jouw kind te zijn? Overweeg dan de aanschaf van de ‘Meeloper Ticket’. Met een Meeloper ticket ondersteun je Velocitas met al zijn vrijwilligers zonder dat je inschrijft voor een nummertje of medaille.

In samenwerking met:

Extra informatie

Afstand

10 kilometer, 3 kilometer, 5 kilometer